Strategische samenwerking OTTO Work Force en OUTSOURCING INC.

OTTO Work Force (‘OTTO’) gaat een strategische samenwerking aan met OUTSOURCING Inc. (‘OSI’). Deze beursgenoteerde Japanse uitzendgroep heeft een sterke positie op de Aziatische markt. Daarnaast is de onderneming actief in Zuid-Amerika, Australië en in toenemende mate in Europa. OTTO is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling in Europa. Door de economische groei en de vergrijzing voorziet OTTO in de komende jaren een toename van wereldwijde arbeidsmigratie. Dankzij het mondiale netwerk van OSI kan OTTO nu verder uitgroeien tot een wereldspeler.

OSI verwerft een meerderheidsbelang in OTTO Work Force, maar OTTO blijft OTTO. Het merk en het management van OTTO Work Force blijven ongewijzigd. Oprichters Frank van Gool (CEO) en Karolina Swoboda (Operationeel Directeur NL) hebben hun commitment gegeven voor tenminste de komende 5 jaar.

Mondiale ambities

Frank van Gool: “Voor sommige sectoren is de Europese arbeidsmarkt al te klein geworden. Deze samenwerking is een strategische keuze om onze mondiale groeiambities sneller te verwezenlijken. OSI heeft een fantastisch wereldwijd netwerk, waarbij alle ondernemingen in de groep hun eigen identiteit behouden. Voor OTTO is dit van wezenlijk belang om het OTTO-DNA te kunnen behouden. Wij zijn een ijzersterk merk en dat gaan we nu verder uitbouwen. OTTO begon in 2000 met arbeidsbemiddeling tussen Polen en Nederland. Sinds 2010 hebben wij ons werkterrein uitgebreid en groeiden wij uit tot Europees marktleider. Nu de Europese Unie niet groot genoeg lijkt voor onze arbeidsmarkt, gaan wij wereldwijd opereren. Een resultaat van deze samenwerking is dat we binnenkort samen met OSI kunnen werken aan een nieuwe business line, waarmee kenniswerkers en vakmensen uit Azië en de rest van de wereld naar Europa kunnen komen’’.

Strategische samenwerking

Mr. Atsushi Nakamoto, Senior Executive Director & Head of Overseas and Domestic Manufacturing & Service Business Divison bij OUTSOURCING Inc.: ‘’Wij zijn al langer actief op het gebied van grenzeloze arbeidsbemiddeling door het uitbreiden van ons wereldwijde netwerk. Wij zijn blij dat we samen mogen werken met OTTO, een partij die niet alleen heel succesvol is in arbeidsbemiddeling in heel Europa, maar ook nog eens dezelfde visie heeft als OSI. Samen met Frank van Gool, CEO van OTTO, en zijn team gaan we enthousiast aan de slag om ons netwerk verder uit te breiden en ons te verdiepen in het faciliteren van het cross-border inzetten van arbeidskrachten’.

Nieuws
2019-03-20T09:32:09+00:00
Deze website gebruikt cookies om de dienstverlening te verbeteren. U kunt meer lezen hierover in onze privacyverklaring Ok