Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten.

Introductie Flibco.com op Nederlandse markt

flibco.com

De Luxemburgse shuttle operator flibco.com betrad eind april de Nederlandse markt. Vanuit Tilburg en Breda rijden sindsdien 11 keer per dag shuttlebussen naar de Belgische luchthavens van Brussel Zaventem en Charleroi. Een uitkomst voor de reizigers in (en naar) die steden. Sparrow begeleidde de introductie van de eerste nieuwe lijn, binnenkort volgen meer verbindingen vanuit Nederlandse steden naar internationale vliegvelden.

De artikelen over de introductie hadden een miljoenenbereik in het Brabants Dagblad, Breda Vandaag en op nu.nl.


Pitch: waarom voortdurend babykleding kopen, als je ook een abonnement kunt afsluiten?

Puck Middelkoop, moeder van drie kinderen, had geen zin om steeds maar achter babykleren aan te moeten én ze is groot voorstander van een circulaire economie. Zo kwam ze op het idee voor babykledingverhuurbedrijf Hulaaloop. Zo ontstond het idee voor Hulaaloop, dat babykleding tot en met maat 92 verhuurt. Het werkt als volgt: klanten betalen een vast bedrag per maand en krijgen een kledingpakket opgestuurd. Zodra hun kindje daaruit is gegroeid, of er een ander seizoen is aangebroken, kunnen ze kleding wisselen. Sinds kort werkt ze samen met Wehkamp. Sparrow Strategic Communications hielp om het verhaal in Quote te brengen.


Telegraaf-genodigden toosten op de koning in Hotel De L’Europe

Met drie luide ‘Hoera’s!’ toostten de genodigden van de Koningsborrel in Amsterdam op de gezondheid van koning Willem-Alexander. In de propvolle lobby van Hotel De L’Europe klonk eerder een spontaan applaus vanwege de bijzondere prijs die De Telegraaf onlangs in Londen in de wacht sleepte tijdens een internationaal media-gala temidden van bijna 50 nieuwsorganisaties.

Uiteraard was ook Sparrow aanwezig bij de borrel:

Ton van Veen, topman van Jumbo, had een positief bericht over de supermarktketen: ,,Wij hebben tijdens het Koningsontbijt gratis pakketjes voor één miljoen basisscholieren kunnen leveren.” Pr-man Jeroen Sparrow voegde er aan toe: ,,En die worden later allemaal klant van Jumbo!” 

Lees hier het hele artikel.

Uw verhaal sterk in de media zetten? Neem contact op met secretariaat@sparrowsc.com of 070 36 20 808.

 

Het Laatste nieuws

  • flibco.com

Nieuwsbrief mei 2024 

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. Introductie Flibco.com op Nederlandse markt De Luxemburgse shuttle operator flibco.com betrad eind april de Nederlandse markt. Vanuit Tilburg en Breda rijden sindsdien 11 keer per dag shuttlebussen naar de Belgische luchthavens van Brussel Zaventem en Charleroi. Een uitkomst voor de reizigers in (en naar) die steden. Sparrow begeleidde de introductie van de eerste nieuwe lijn, binnenkort volgen meer verbindingen vanuit Nederlandse steden naar internationale vliegvelden. De artikelen over Lees meer

Nieuwsbrief februari 2024 

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. NOS: Kunst van Nederlandse Bram Reijnders landt op de maan. Telegraaf: Prijsvrij/D-reizen ziet aanzienlijke groei in boekingen

Nieuwsbrief februari 2024

Jumbo rapporteert €11 mld omzet in 2023, waarschuwt voor €100 mln winkeldiefstal. 'Deltaplan Arbeidsmigratie' gelanceerd voor vakkrachten. Prijsvrij opent 'Grand Kuip Hotel' voor unieke ervaring in Feyenoord's stadion.

NRC: Wie heeft er recht op de schaarse afslankprik Ozempic?

De NRC bericht uitgebreid over Ozempic; het medicijn om de effecten van obesitas en diabetes tegen te gaan. Obesitaspatiënten zijn fan van Ozempic: ongeveer 80% van de cliënten van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) gebruikt het nu. Ozempic wordt bij de NOK alleen voorgeschreven aan mensen met obesitas, of overgewicht met bijkomende aandoeningen én als onderdeel van een behandeling waarbij ze ook aan een gezondere leefstijl werken. „Mensen die een paar kilo kwijt willen om in hun jurkje te passen, krijgen het niet,” Lees meer