Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten.

Supermarkt Jumbo: ‘Meer diefstal dan dat we winst maken’

Jumbo presenteerde onlangs de omzetcijfers van 2023. De omzet steeg in 2023 naar ruim 11 miljard euro, een stijging van 7,3 procent. Daarnaast waarschuwde de supermarktketen expliciet voor de stijging van het aantal winkeldiefstallen. Alleen bij Jumbo wordt jaarlijks al voor 100 miljoen euro gestolen! Het bedrijf riep terecht op tot politieke actie.

Het bericht domineerde een week lang het nationale nieuws en was onder andere te zien in het NOS Journaal, het RTL NieuwsDe Telegraaf, het Algemeen Dagblad en de vakbladen.

‘Deltaplan’ van oud-CU leider Segers predikt tijdelijke arbeidsmigratie

OTTO Workforce en Gert-Jan Segers presenteren met het ‘Deltaplan Arbeidsmigratie’ een brede aanpak voor arbeidsmigratie in de komende jaren. Met een nieuw oranjekaartsysteem zou Nederland arbeidsmigranten van buiten de EU tijdelijk moeten toelaten. Maar dan wel alleen in sectoren waar tekorten zijn en maximaal voor vijf jaar. Segers: “Vakkrachten uit het buitenland kunnen ons helpen bij het verrichten van werk in onder andere de zorg en onze energievoorziening. Maar dat kan alleen als we er voortaan de juiste voorwaarden aan stellen.” Uit onderzoek van Peil.nl blijkt dat Nederlanders in het algemeen voor arbeidsmigratie zijn. Verder lezen kan in het Financieele Dagblad of in het Algemeen Dagblad.

Prijsvrij lanceert ‘The Grand Kuip Hotel’, supporters kunnen voor het eerst overnachten in stadion De Kuip

Prijsvrij, de grootste reisaanbieder van Nederland, lanceert in de De Kuip, thuishaven van landskampioen Feyenoord, ‘The Grand Kuip Hotel’: een unieke belevenis waarbij twee Feyenoorders de kans krijgen om te overnachten in het legendarische voetbalstadion.

Prijsvrij laat supporters voor het eerst genieten van een unieke overnachting in De Kuip, waar de skybox speciaal voor de gelegenheid is omgetoverd tot een hotelkamer. Daarbovenop krijgen de winnaars ook een luxe diner, ontbijt én een exclusieve rondleiding door het stadion aangeboden. Het exclusieve Grand Kuip Hotel wordt aangeprezen door Feyenoordspelers Santiago Gimenez, Gernot Trauner en Justin Bijlow, evenals de bekende Nederlanders Eljero Elia en Qucee.

Het bericht is verder bij alle grote radiostations genoemd en valt in de vakantievakbladen en bij Feyenoord zelf te lezen.

Het Laatste nieuws

Nieuwsbrief februari 2024 

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. NOS: Kunst van Nederlandse Bram Reijnders landt op de maan. Telegraaf: Prijsvrij/D-reizen ziet aanzienlijke groei in boekingen

Nieuwsbrief februari 2024

Jumbo rapporteert €11 mld omzet in 2023, waarschuwt voor €100 mln winkeldiefstal. 'Deltaplan Arbeidsmigratie' gelanceerd voor vakkrachten. Prijsvrij opent 'Grand Kuip Hotel' voor unieke ervaring in Feyenoord's stadion.

NRC: Wie heeft er recht op de schaarse afslankprik Ozempic?

De NRC bericht uitgebreid over Ozempic; het medicijn om de effecten van obesitas en diabetes tegen te gaan. Obesitaspatiënten zijn fan van Ozempic: ongeveer 80% van de cliënten van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) gebruikt het nu. Ozempic wordt bij de NOK alleen voorgeschreven aan mensen met obesitas, of overgewicht met bijkomende aandoeningen én als onderdeel van een behandeling waarbij ze ook aan een gezondere leefstijl werken. „Mensen die een paar kilo kwijt willen om in hun jurkje te passen, krijgen het niet,” Lees meer

Nieuwsbrief januari 2024

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. Supermarkt Jumbo: 'Meer diefstal dan dat we winst maken' Jumbo presenteerde onlangs de omzetcijfers van 2023. De omzet steeg in 2023 naar ruim 11 miljard euro, een stijging van 7,3 procent. Daarnaast waarschuwde de supermarktketen expliciet voor de stijging van het aantal winkeldiefstallen. Alleen bij Jumbo wordt jaarlijks al voor 100 miljoen euro gestolen! Het bedrijf riep terecht op tot politieke actie. Het bericht domineerde een week Lees meer

Nederlandse Obesitas Kliniek introduceert als eerste obesitasmedicijn Wegovy in Nederland: “Nu voel ik me veel energieker en fitter.”

Op zijn dieptepunt woog Jeroen Sparrow 186 kilo. Nu is hij een van de eerste Nederlanders die het nieuwste dieetmedicijn Wegovy gebruikt, een middel dat nog niet op de markt is in Nederland maar via een privaat aanbod bij de Nederlandse Obesitas Kliniek tóch beschikbaar is. Na een leven lang diëten en zelfs een maagverkleining zweert Jeroen bij afslankmedicatie. ,,Ik weeg nu 102 kilo en verwacht er nog wel tien kwijt te raken.” Managing Director Jeroen Sparrow van Sparrow Strategic Communications is een Lees meer