Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten.

NOS: Kunst van Nederlandse Bram Reijnders landt op de maan

 

Donderdagavond landde Odysseus op de maan. De maanlander, gelanceerd door Elon Musk’s SpaceX en de eerste commerciële onbemande vlucht ooit, bevat naast meetmateriaal van NASA ook kunst. Er internationale werken aan boord van onder andere Jeff Koons en Pablo Picasso, maar er is ook kunst van de Nederlandse kunstenaar Bram Reijnders mee op de maanlander. Zijn schilderijen zijn onderdeel van zijn project ‘The Faces of Climate Change’. Naast de expositie op de maan zal ook zijn galerie in Amsterdam in het teken staan van het project. 

 

Sparrow Strategic Communications hielp Reijnders met het persbericht, de verspreiding en de mediacontacten. De NOS, RTL Nieuws, AT5 en Omroep Brabant maakten mooie videoreportages voor in het journaal en De Telegraaf, het ANP en het Algemeen Dagblad spraken met Reijnders over het initiatief. Ook was hij aanwezig in de talkshows Tijd voor MAX en Goedemorgen Nederland om uitgebreid in gesprek te gaan over de ‘buitenaardse kunst’.

 

 

Telegraaf: Prijsvrij/D-reizen ziet aanzienlijke groei in boekingen

 

Vroeg boeken is weer de norm in plaats van de uitzondering. Reisbedrijven merken dat het aantal boekingen in december en januari soms tientallen procenten hoger ligt dan een jaar eerder. Na een matige Hollandse zomer en een verregende, grijze herfst lonkt een zonnige vakantie. Al speelt geld een cruciale rol. Bij Prijsvrij Vakanties sloten de boeken voor januari met jubelcijfers, vertelt Mathijs Bos van het Brabantse bedrijf. Het aantal boekingen groeide met 33 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Deels last minute naar de winterzon, maar ook al voor de zomer naar oorden als Turkije, Malta en de Costa’s. „Sommige van deze bestemmingen zijn qua aantallen verdubbeld of zelfs verdrievoudigd”, vertelt hij.

 

Het hele stuk is groot in de krant van 6 februari en op de website te lezen. Ook in de vakbladen TravMagazine en Reisbizz verschenen. Sparrow Strategic Communications heeft geholpen bij het verspreiden van de cijfers.

 

Uw verhaal sterk in de media zetten? Neem contact op met secretariaat@sparrowsc.com of 070 36 20 808.

Het Laatste nieuws

Nieuwsbrief februari 2024 

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. NOS: Kunst van Nederlandse Bram Reijnders landt op de maan. Telegraaf: Prijsvrij/D-reizen ziet aanzienlijke groei in boekingen

Nieuwsbrief februari 2024

Jumbo rapporteert €11 mld omzet in 2023, waarschuwt voor €100 mln winkeldiefstal. 'Deltaplan Arbeidsmigratie' gelanceerd voor vakkrachten. Prijsvrij opent 'Grand Kuip Hotel' voor unieke ervaring in Feyenoord's stadion.

NRC: Wie heeft er recht op de schaarse afslankprik Ozempic?

De NRC bericht uitgebreid over Ozempic; het medicijn om de effecten van obesitas en diabetes tegen te gaan. Obesitaspatiënten zijn fan van Ozempic: ongeveer 80% van de cliënten van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) gebruikt het nu. Ozempic wordt bij de NOK alleen voorgeschreven aan mensen met obesitas, of overgewicht met bijkomende aandoeningen én als onderdeel van een behandeling waarbij ze ook aan een gezondere leefstijl werken. „Mensen die een paar kilo kwijt willen om in hun jurkje te passen, krijgen het niet,” Lees meer

Nieuwsbrief januari 2024

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. Supermarkt Jumbo: 'Meer diefstal dan dat we winst maken' Jumbo presenteerde onlangs de omzetcijfers van 2023. De omzet steeg in 2023 naar ruim 11 miljard euro, een stijging van 7,3 procent. Daarnaast waarschuwde de supermarktketen expliciet voor de stijging van het aantal winkeldiefstallen. Alleen bij Jumbo wordt jaarlijks al voor 100 miljoen euro gestolen! Het bedrijf riep terecht op tot politieke actie. Het bericht domineerde een week Lees meer

Nederlandse Obesitas Kliniek introduceert als eerste obesitasmedicijn Wegovy in Nederland: “Nu voel ik me veel energieker en fitter.”

Op zijn dieptepunt woog Jeroen Sparrow 186 kilo. Nu is hij een van de eerste Nederlanders die het nieuwste dieetmedicijn Wegovy gebruikt, een middel dat nog niet op de markt is in Nederland maar via een privaat aanbod bij de Nederlandse Obesitas Kliniek tóch beschikbaar is. Na een leven lang diëten en zelfs een maagverkleining zweert Jeroen bij afslankmedicatie. ,,Ik weeg nu 102 kilo en verwacht er nog wel tien kwijt te raken.” Managing Director Jeroen Sparrow van Sparrow Strategic Communications is een Lees meer