Op 1 december hebben wij ons team van strategische communicatiespecialisten versterkt met een nieuw lid: Matthijs Goes. Met zijn jarenlange mediaervaring, die hij opdeed bij zakenblad Quote, Telegraaf Media Groep en Pijper Media, gaat hij (internationale) bedrijven adviseren rondom strategische, digitale en financiële communicatievraagstukken. Eerder dit jaar verwelkomden we Jorrit Hoekstra als Strategy Consultant, die met zijn communicatie- en journalistieke achtergrond (Telegraaf) e-commerce- en flexbedrijven adviseert op het gebied van externe communicatie.

Wilt u een keer persoonlijk kennismaken? Of wilt u meer weten wat wij voor u kunnen doen om uw reputatie te versterken of naamsbekendheid te vergroten? Bel of mail ons dan!

Het laatste nieuws

Nederlandse retailers zorgelijk over Oekraïne, maar ze zien ook kansen in de winkelstraat

Nederlandse retailers maken zich ernstig zorgen over de oorlog in Oekraïne, die zorgt voor een enorm menselijk leed en logistieke en economische verstoringen. Dat werd duidelijk tijdens de laatste editie van het jaarlijkse rondetafelgesprek voor Nederlandse retailbestuurders dat is georganiseerd door Sparrow Strategic Communications en Quore Capital.