Financiële communicatie, overnames en fusies

Financiële communicatie, overnames en fusies2020-06-11T18:03:18+00:00

Financiële communicatie, overnames en fusies

Sparrow Strategic Communications heeft ruimschoots aantoonbare ervaring met het begeleiden van (grote) transacties, de presentatie van financiële resultaten, communicatie gericht op (potentiële) investeerders, overnames, fusies of beursgangen. Alleen de juiste (financiële) communicatie zorgt voor vertrouwen onder stakeholders en draagt bij aan de goede reputatie van een onderneming.

Sparrow Strategic Communications is specialist in het actief managen van uw bedrijfsreputatie bij onder andere financiële media, analisten en beleggers. Door ons brede financiële (media)netwerk kunnen wij onze cliënten helpen zich op de juiste manier te positioneren. Hiertoe behoren activiteiten als het organiseren en begeleiden van pers- en analistenbijeenkomsten, het opstellen en verspreiden van persberichten, het onderhouden van contacten met analisten en de financiële media, en het maken van (financiële) presentaties en Q&A’s (vragen en antwoorden).

Terug

Contact

Would you like to meet or do u have questions? Call us or fill in the form below.

CONTACT
Deze website gebruikt cookies om de dienstverlening te verbeteren. U kunt meer lezen hierover in onze privacyverklaring Ok