AET Europe, het leidende Nederlands bedrijf in digitale beveiliging, heeft de Amerikaan Phil Zimmermann, een icoon in de wereld van de encryptie, aangetrokken. Zimmermann is wereldberoemd geworden als uitvinder van PGP, het meest gebruikte versleutelingssysteem voor e-mails dat hij gratis ter beschikking stelde.   

Voor zijn werk kreeg hij veel lof toegezwaaid. In 1991 vond Zimmerman PGP uit, waarna hij in 1995 door Newsweek op de lijst van de vijftig ‘meest invloedrijke mensen op internet’ werd geplaatst. Zimmermann is meermalen onderscheiden en opgenomen in de Cyber Security Hall of Fame. Zimmermann heeft zich altijd ingezet voor technologie en (digitale) burgerrechten. Hij zegt voor AET Europe te hebben gekozen, omdat het encryptiebedrijf de online relatie tussen burger en overheid maximaal kan beveiligen en een grote rol kan spelen in het tegengaan van corruptie in de wereld.

AET Europe is een leidend Nederlands bedrijf dat internationaal zijn sporen heeft verdiend in geavanceerde oplossingen voor digitale veiligheid bij overheden en het bedrijfsleven. Zo heeft het Arnhemse bedrijf recent nog een groot contract afgesloten met de deelstaat Sao Paulo om belastingfraude te voorkomen. De overheid kan daar nu meteen na aankoop van een product de belasting op een veilige manier online innen.

AET Europe beveiligt op een hoog niveau de onlinecommunicatie tussen burgers en overheden in Servië. Daarnaast maakt het bedrijf in ons land de Defensiepas (een pas die toegang geeft tot Nederlandse defensieterreinen en systemen), de pas van de centrale bank, de pas voor het notariaat en de UZI-pas (een soort elektronisch paspoort voor patiëntgegevens).

Het Laatste nieuws

Nieuwsbrief februari 2024 

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. NOS: Kunst van Nederlandse Bram Reijnders landt op de maan. Telegraaf: Prijsvrij/D-reizen ziet aanzienlijke groei in boekingen

Nieuwsbrief februari 2024

Jumbo rapporteert €11 mld omzet in 2023, waarschuwt voor €100 mln winkeldiefstal. 'Deltaplan Arbeidsmigratie' gelanceerd voor vakkrachten. Prijsvrij opent 'Grand Kuip Hotel' voor unieke ervaring in Feyenoord's stadion.

NRC: Wie heeft er recht op de schaarse afslankprik Ozempic?

De NRC bericht uitgebreid over Ozempic; het medicijn om de effecten van obesitas en diabetes tegen te gaan. Obesitaspatiënten zijn fan van Ozempic: ongeveer 80% van de cliënten van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) gebruikt het nu. Ozempic wordt bij de NOK alleen voorgeschreven aan mensen met obesitas, of overgewicht met bijkomende aandoeningen én als onderdeel van een behandeling waarbij ze ook aan een gezondere leefstijl werken. „Mensen die een paar kilo kwijt willen om in hun jurkje te passen, krijgen het niet,” Lees meer

Nieuwsbrief januari 2024

Graag houden wij u via onze nieuwsupdate op de hoogte van interessante ontwikkelingen bij onze klanten. Supermarkt Jumbo: 'Meer diefstal dan dat we winst maken' Jumbo presenteerde onlangs de omzetcijfers van 2023. De omzet steeg in 2023 naar ruim 11 miljard euro, een stijging van 7,3 procent. Daarnaast waarschuwde de supermarktketen expliciet voor de stijging van het aantal winkeldiefstallen. Alleen bij Jumbo wordt jaarlijks al voor 100 miljoen euro gestolen! Het bedrijf riep terecht op tot politieke actie. Het bericht domineerde een week Lees meer

Nederlandse Obesitas Kliniek introduceert als eerste obesitasmedicijn Wegovy in Nederland: “Nu voel ik me veel energieker en fitter.”

Op zijn dieptepunt woog Jeroen Sparrow 186 kilo. Nu is hij een van de eerste Nederlanders die het nieuwste dieetmedicijn Wegovy gebruikt, een middel dat nog niet op de markt is in Nederland maar via een privaat aanbod bij de Nederlandse Obesitas Kliniek tóch beschikbaar is. Na een leven lang diëten en zelfs een maagverkleining zweert Jeroen bij afslankmedicatie. ,,Ik weeg nu 102 kilo en verwacht er nog wel tien kwijt te raken.” Managing Director Jeroen Sparrow van Sparrow Strategic Communications is een Lees meer