Project Description

Wilt u meer uit uw online communicatie halen? Wij hebben een bijzondere methode ontwikkeld waardoor u meer klanten of doelgroepen bereikt.

Hoe kan ik mijn klanten online bereiken? En hoe vergroot ik mijn omzet door online en socialmedia in te zetten? Wij krijgen die vragen vaak en daarom hebben wij een effectieve methode ontwikkeld die zorgt voor écht resultaat. Geen dure online marketingcampagnes, maar geloofwaardige campagnes die uw doelgroepen weten te raken.

Hoe doe we dat? Door onze ervaring op het gebied van journalistiek en positionering te gebruiken om geloofwaardige onlinecampagnes te ontwikkelen. Campagnes die wél werken. We noemen dat social news campagnes. U zult zich vast afvragen, is dat zo bijzonder? Veel marketeers schotelen bedrijven gelikte campagnes en marketinguitingen voor, terwijl uw doelgroepen gewoon uw verhaal of het verhaal over uw product willen horen. Zeker als het gaat om producten of diensten die klanten niet zomaar aanschaffen. En hebt u gedacht aan uw online reputatie als het gaat om recensies? Wij kunnen uw verhaal op een effectieve en geloofwaardige manier bij uw doelgroep krijgen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via digital@sparrowsc.com of bel René Struijs via 06 24227433.

Neem contact op

Onze expertise

Strategische Communicatie

Strategisch communiceren maakt een groot verschil bij het behalen van uw doelen in een complexer wordende wereld.

Corporate communicatie

Onze experts bouwen dagelijks aan een sterke reputatie van onze klanten. Lees hier hoe wij ook uw reputatie kunnen versterken

Financiële Communicatie 

Heldere communicatie over financiële onderwerpen vergroot uw betrouwbaarheid.

Fusies en overnames (M&A)

Communicatie is een belangrijk onderdeel van succesvolle fusie- en overnametrajecten.

Crisiscommuncatie 

Wij helpen bij communicatie rondom calamiteiten, rechtszaken, grensoverschrijdend gedrag, crises of datalekken

Mediatraining

Gaat u een interview geven? Dan is een goede voorbereiding belangrijk. Onze experts geven op maat gesneden mediatraining

Media & investor relations

Een goede relatie met de (financiële) pers en investeerders is cruciaal voor uw reputatie en zichtbaarheid

Digital & social media

Krijg een betere online reputatie en haal meer uit uw communicatie via social media. Lees hier hoe wij te werk gaan

Stad_Den_haag

Public affairs

Uw standpunten op de juiste plekken gehoord krijgen is cruciaal bij ambtelijke besluitvorming