Carglass breidt reparatieservice kleine autoschades uit

Carglass breidt haar reparatieservice voor kleine autoschades uit. Naast personenauto’s kunnen nu ook bestelwagens met kleine autoschades terecht. Daarnaast gaat Carglass ook meerdere soorten kleine schades repareren. Inmiddels zijn er 23 vestigingen waar automobilisten terecht kunnen met hun putten, deukjes en krassen. Momenteel loopt er ook een pilot voor een mobiele schadeherstelservice.

Willem Mes, directeur operations van Carglass: ,,Ik ben trots om te zien dat we een oplossing hebben gevonden voor kleine autoschades die aansluit bij de wensen van onze klanten. De klanttevredenheid is zelfs nog hoger dan voor onze glasdienstverlening. Kleine autoschade past ook gewoon bij Carglass: in grote lijnen lijkt het proces van kleinschadeherstel op een ruitreparatie. Denk aan dezelfde digitale klantreis, een korte hersteltijd en de automobilist kan live meekijken tijdens de reparatie. Daarnaast krijgen wij veel positieve reacties op de kwaliteit van de reparaties en de gegarandeerde prijs op de offerte.”

Om aan de wensen van haar klanten te blijven voldoen, blijft Carglass de dienstverlening doorontwikkelen. Zo is onlangseen ‘intelligente’ versie van de offertewebsite ontwikkeld, waarmee het makkelijker wordt gemaakt om ook ’s avonds, als het lastig is om goede foto’s van de schade te maken, het offerteproces alvast in gang te zetten. Ook repareert Carglass sinds kort meerdere soorten schades. Naast putten, deuken en krassen, kunnen automobilisten nu ook terecht voor beschadigingen aan hun koplampen, binnenkort komen hier nog kunststofreparaties bij. Momenteel loopt er daarnaast een pilot met een mobiele schadeservice. Carglass heeft hiervoor een bus uitgerust met een opblaasbare spuitcabine en alle moderne tools en materialen die nodig zijn voor kleinschadeherstel. ,,Het is vooralsnog niet de bedoeling dat deze bus van deur naar deur gaat, maar we kunnen de mobiele service wel inzetten om bij pieken extra capaciteit te kunnen leveren, of om schadeherstel aan te bieden bij Carglass-vestigingen die hiervoor nog niet zijn uitgerust,” aldus Mes.

2019-03-20T09:29:48+00:00
Deze website gebruikt cookies om de dienstverlening te verbeteren. U kunt meer lezen hierover in onze privacyverklaring Ok