Opladen tijdens het inladen: Shell, GAMMA en Karwei gaan in 2022 beginnen met de bouw van 1.400 snellaadplaatsen bij de 380 bouwmarkten van Intergamma in Nederland en België. Klanten zoeken steeds vaker het gemak van opladen op een bestemming waar ze toch al geregeld komen; winkelcentra zoals bouwmarkten, supermarkten, sportcentra of food courts. Met 380 GAMMA en Karwei bouwmarkten is er dus bijna altijd een Shell Recharge snellader binnen 10 minuten bereikbaar.

Hierdoor versterkt Shell zijn positie als een van de grootste aanbieders van snelladers in Nederland. Met deze samenwerking wil Shell een aanjager zijn van elektrisch autorijden door de overstap nog eenvoudiger en aantrekkelijker maken; opladen tijdens het inladen!

Met deze samenwerking voegt Intergamma, het moederbedrijf van GAMMA en Karwei, weer een nieuwe en duurzame service toe aan het klantaanbod. Klanten nemen steeds vaker duurzaamheid als uitgangspunt in hun aankoopbeslissing. Daarin komt Intergamma hen zo goed mogelijk tegemoet met het aanbieden van volledige woningisolatie en zonnepanelen, maar binnenkort dus ook met onze snellaadplaatsen. Lees verder.

Het laatste nieuws

Nederlandse retailers zorgelijk over Oekraïne, maar ze zien ook kansen in de winkelstraat

Nederlandse retailers maken zich ernstig zorgen over de oorlog in Oekraïne, die zorgt voor een enorm menselijk leed en logistieke en economische verstoringen. Dat werd duidelijk tijdens de laatste editie van het jaarlijkse rondetafelgesprek voor Nederlandse retailbestuurders dat is georganiseerd door Sparrow Strategic Communications en Quore Capital.